Jovičić obišao radove na asfaltiranju Ulice 1. maja u Ovči

SlikaVest: Beograd, 23. februara – Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas radove na asfaltiranju Ulice 1. maja u Ovči i najavio da će od aprila biti asfaltirane trideset dve ulice koje su prioritetne na teritoriji opštine Palilula.

Jovičić je izjavio da je kolovoz u Ulici 1. maja bio potpuno urušen, dodajući da se asfaltira 720 metara puta i da je Opština za ovu investiciju izdvojila 19 miliona dinara.

„Proširićemo čak i liniju gradskog prevoza da prolazi kroz ovu ulicu, a to je autobus na liniji 105“, rekao je Jovičić.

Predsednik je najavio da će se sa praksom asfaltiranja ulica nastaviti, istakavši da je opština Palilula za navedene trideset dve ulice izdvojila 100 miliona dinara iz investicionog budžeta, koji će biti u upotrebi u narednih mesec dana.

“Radimo u korist građana da imaju bolji život, lakši život, da imaju infrastrukturu i da u 21. veku obezbedimo elementarne uslove pre svega za mesta koja su udaljena od centra, jer mislim da to građani zaslužuju”, zaključio je Jovičić.

U narednih mesec dana, najavio je predsednik, opština Palilula pokreće i druge akcije kao što su postavljanje javne rasvete, ulepšavanje zelenih površina, postavljanje novih kontejntera.

You might be interested in