Чадеж: Компаније Отвореног Балкана на Светској изложби у Дубаију!

Поред компанија из Србије, фирме Северне Македоније и Албаније, са простора иницијативе Отворени Балкан (Open Balkan), моћи ће да користе простор Српског бизнис хаба за представљање на највећој Светској изложби Експо 2020 Дубаи.  
Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж позвао је све компаније Северне Македоније и Албаније да се јаве Комори, искористе ову прилику и представе се свету. “Током наредних шест месеци моћи ћете да користите бизнис хаб Привредне коморе Србије као свој! Имаћете прилику да на Експо-у упознате сјајне људе, фантастичне компаније и да договорите нове послове. Само заједно можемо да ојачамо регион”, каже Чадеж, који се захвалио председнику Србије Александру Вучићу на иницијативи да се Отворени Балкан представи на највећој светској смотри у Дубаију.  
Српски бизнис хаб отворен је протеклог викенда и његов простор и инфаструктуру већ користе прве компаније из Србије које су се представиле на Експо 2020 Дубаи. У овом простору током наредних месеци биће организоване презентације компанија, као и пословни састанци наших фирми са потенцијалим партнерима. Експо 2020 Дубаи највећа је светска изложба и трајаће до краја марта 2022. године. Очекује се да више од 1.000 компанија из Србије представи своје прозиводе и услуге на овој изложби.    

You might be interested in