Vojvođanska banka postavila “parkinge” za pse širom Srbije

Kako bi klijentima obezbedila bezbedno mesto na kome mogu da ostave ljubimce dok su u banci, Vojvođanska banka postavila je “parkinge” za pse ispred 16 filijala i to u Beogradu, Novom Sadu, Bačkoj Palanci, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Novom Bečeju, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Užicu i Zrenjaninu.

U Beogradu “parkinzi” su otvoreni ispred centralne filijale u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, na Trgu Nikole Pašića 5a i u Ulici Magistratski trg 16 u Zemunu.

“Želimo da klijenti koji imaju ljubimce bez opterećenja i briga obavljaju poslove u našim filijalama. Zato smo ispred poslovnica koje su imale adekvatne uslove za to, u ukupno 12 gradova, postavili “parking” za pse. U narednom periodu nastavićemo sa ovom praksom”, kažu u ovoj banci.

Jedan od klijenata Vojvođanske banke koji je imao priliku da isproba “parking”, istakao je da mu mesto ispred banke na kome može da ostavi psa daje osećaj veće sigurnosti.

“Ovo će biti naročito korisno kada krenu visoke temperature. Vlasnici pasa nikako ne bi trebalo da ostavljaju ljubimce u automobilima ili na suncu, već na “parkingu” – zaklonjenom mestu ispred filijale “, rekao je zadovljan klijent.

Related Post