„Pokaži kako živiš svoju muziku“ uz Heineken® novo specijalno dizajnirano pakovanje u znaku festivala ljubavi, i osvoji Heineken® experience koji uključuje ulaznice za sve dane za Heineken® Lovefest, kao i provod na Heineken® dnevnim žurkama.

Ove godine Heineken® Lovefest će biti održan pod sloganom Next level, u Vrnjačkoj Banji, od 3. do 5. avgusta, a Heineken® nagradni konkurs u okviru kojeg će deset najkreativnijih učesnika osvojiti po dva kompleta karata traje od 13. do 26. jula 2017. godine.

Za učešće u nagradnom konkursu potrebno je da potrošač slika ili snimi svoj doživljaj muzike uz novu Heineken® bocu ili limenku, sa logom Lovefest-a, i podeli ga na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter uz #LiveYourMusicAtLovefest.

Pobednici ovog nagradnog konkursa imaće slobodan ulaz za dnevne Heineken® žurke na kojma ih očekuje vrhunska muzika, zabava i sjajan provod. Novo pakovanje potrošači mogu naći u svim trgovinskim lancima širom Srbije.

 „Nakon Exit festivala, Heineken® nastavlja svoju muzičku avanturu uz želju da podeli strast prema muzici sa svojim potrošačima i ohrabri sve zaljubljenike dobrog bita da slobodno žive svoju muziku gde god da se nalaze. Heineken® vas poziva da probudite sva svoja čula kroz savršen spoj muzike i savremene tehnologije aktivacija koje smo za vas spremili na samom festivalu. Pokažite svoju kreativnost i osvojite komplete karata za jedan od najboljih muzičkih festivala elektronske muzike u Evropi“, izjavila je Tijana Domanović, Heineken® brend menadžer.

 

Related Post