Hotel Maestral proglašen je sinoć u Podgorici za najbolji hotel u Crnoj Gori. Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, pod pokroviteljstvom predsednika Crne Gore FilipaVujanović, uručila je godišnje nagrade u turizmu. Prestižna „Wild Beauty Awards 2017“, inače, tradicionalno se dodeljuje svake godine najboljima u ovoj oblasti.

Maestral je u periodu 2016-2017. u rekordnom roku obnovljeni zvanično od jula ove godine, po prvi put u istoriji, upisao petu zvezdicu.

HristosCemberas, izvršni direktor hotela Maestral, istakao je da je ovo veliko priznanje.

– Ova nagrada predstavlja punu odgovornost i sada smo u većoj obavezi da nastavimo rad i damo što bolji primer drugima. Zajedno možemo oboriti rekorde i postarati se da Crnu Goru postavimo na veliko tržište – rekao je Cemberas.

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović izrazio je zadovoljstvo što su nagrade dodeljene u godini koja je u turizmu bila rekordna.

– Imali smo kvalitetnu politiku u turizmu, Crnu Goru smo učinili dostupnijom i kvalitetnije je promovisali. Impresionira podatak da je u poslednjih pet godina u Crnoj Gori izgrađeno sto hotelai da su po svojoj strukturi iz godine u godinu sa većim nivoom kvaliteta, sa četirii pet zvjezdica, kao i to da je nivo ukupne turističke usluge iz godine u godinu sve veći -kazao je Vujanović.

 

Related Post