„Dream team“ pobednik finala Lige šampiona u PES 2017 turniru

„Dream team“ ekipa šampion je prvog Heineken® i SonyPS4 „Pro Evolution Soccer 2017” turnira, održanog tokom prethodna dva meseca širom Srbije. U igri 2 na 2 vodila se uzbudljiva borba ljubitelja fudbala i gejminga, u kojoj je snage odmerilo 586 takmičara. Pobednički tim iz Subotice, koji čine Slobodan Vukadinović i Mišel Namakose, odneo je glavnu nagradu PS4 Pro, a za najbolje ekipe koje su se plasirale u finale Heineken® je obezbedio vredne dnevne nagrade.

Virtuelna utakmica legendarnih fudbalera Partizana i Crvene zvezde, Saše Ilića i Nenada Milijaša, proglasila je početak ovog turnira u duhu fer pleja sa nerešenim rezultatom 1:1. U okviru takmičenja uz naručeno Heineken® pivo, sticalo se pravo učešća u igri na PES konzoli, u odabranim lokalima u Beogradu, Kruševcu, Nišu, Kragujevcu i u Subotici.

Gledanje utakmica Lige šampiona oduvek je predstavljalo poseban ritual za verne pratioce. To su večeri koje se planiraju unapred i provode u društvu uz posebnu energiju i euforiju. Heineken® kao ponosni sponzor Lige šampiona je ovim turnirom želeo da taj ritual dodatno obogati i pruži jedan poseban doživljaj ljubiteljima fudbala. Tabela ostvarenih bodova, brojokupljenih učesnika, odigranih utakmica i napetih produžetaka dokazali suveliko interesovanje za turnir, što za naš brend predstavlja posebno zadovoljstvo“, izjavilaje Tijana Domanović, Heineken® brend menadžer.