Za najkreativnije posetioce Lovefest-a put u Amsterdam

Ovogodišnji Amsterdam Dance Event biće održan od 18. do 22. oktobra, a posetioci Heineken®Lovefesta u Vrnjačkoj Banji imaće priliku da osvoje put na ovu muzičku konferenciju i festival, kao i da posete Heineken® experience muzej. Za osvajanje ove avanture potrebno je da potrošači na festivalu aktiviraju specijalnu narukvicu, koja se dobija uz dva Heineken® piva, i da na posebnim totemima kreiraju svoj LIVE YOUR MUSIC GIF ili DJ set.

Kreirani GIF ili DJ set sadržaj biće automatski objavljeni na Instagram profilu potrošača uz #LiveYourMusicAtLovefest #Heineken #AmsterdamDanceEvent. Oni najkreativniji biće nagrađeni putovanjem u Amsterdam i ulaznicom za Amsterdam Dance Event – ADE.

ADE predstavlja jednu od vodećih platformi elektronskog zvuka. Festival svake godine ugosti više od 2.200 umetnika koji nastupaju u 120 najboljih muzičkih klubova u Amsterdamu. Više o samom programu i učesnicima možete pročitati na linku.

„Lovefest ponosno podržavamo dugi niz godina i posebno nam je zadovoljstvo da najkreativnije fanove i prave ljubitelje elektronske muzike iznenadimo putovanjem na jedan od najvećih svetskih muzičkih festivala“, rekla je Tijana Domanović, Heineken® brend menadžer i pozvala sve da se priključe aktivacijama na Heineken®Lovefest-u.

Tokom ovogodišnjeg Heineken® Lovefest-a posetioci će na Heineken® štandovima moći da se osveže raznovrsnim izborom piva i ukusa. Prisutni će biti brendovi Kapuziner, Sol, Amstel, Krušovice, Laško, Zaječarsko i Zaječarsko Crno.