SPECIJALNA PONUDA POLITIČKIM STRANKAMA

Poštovani,
S obzirom na predstojeće političke izbore želimo da Vam predstavimo mogućnosti Informativnog video portala SlikaVest (www.slikavest.rs) koje Vam mogu pomoći u političkoj kampanji, kako biste glasačima predstavili verodostojnu sliku Vaših političkih ciljeva.

Našu ekipu čine novinari, snimatelji i montažeri koji više od 20 godina rade u najprestižnijim medijskim kućama u zemlji. Dugogodišnje iskustvo i odličan uvid u medijsku scenu Srbije bili su podstrek da samostalno krenemo u osvajanje medijskog tržišta i da javnosti pružimo kvalitetne i objektivne informacije.

SlikaVest nudi usluge snimanja, montiranja i postavljanja gotovog video priloga sa Vaših događaja. Snimljeni video materijal nalaziće se na serveru našeg Informativnog video medija www.slikavest.rs, sve TV stanice moći će da preuzmu video materijal radi emitovanja, bez telopa i reklamnih poruka.
Snimci u HD rezoluciji i propratni tekstovi, koje će uraditi naši montažeri i( novinari), uz Vaše gledanje i saglasnost, biće postavljeni na naš sajt i spremni za emitovanje na televizijama u roku od 30 minuta po završetku događaja.

Ukoliko odredjene televizije izraze takvu želju, priloge sa događaja možemo da pošaljemo na njihov server ili na e-mail.
Ono što se izdvaja iz naše ponude jeste mogućnost obezbeđivanja video striminga, naime, preko našeg Youtube kanala (sa mogućnošću slanja signala na Vaš sajt, Youtube kanal ili fejsbuk) možemo direktno prenostiti Vaše događaje sa jednom ili više kamera.

Ponuda SlikaVest se ne završava ovde. Fakultetski obrazovani snimatelji i montažeri, oprema visokog kvaliteta, veliki broj kamera, računara, korišćenje drona pružaju mogućnost da za Vas snimamo reklamne spotove. Sav materijal biće arhiviran na Vaš prenosivi hard disk.
Nadamo se Vašem pozivu i budućoj uspešnoj saradnji.

You might be interested in