Serijaliti “011 Dan i Noć” na TV 02

Neka ovaj januar bude u znaku sve popularnijeg formata televizije 02 “011 dan i noć” koji je zbog svoje jedinstvene koncepcije nazvan – serijaliti.

U iščekivanju novih epizoda koje će krenuti 5. februara, gledaoci će imati priliku da se svakog radnog dana, od 1. januara, u terminu od 20h i reprizno od 13h, podsete brojnih avantura već poznatih junaka Mire, Hane, Vanje, Sofi, ali i Darka, Džonija, Lane i Luke.

Slobodno možemo da kažemo da je 011 već u prvih mesec dana osvojio brojne gledaoce – milenijalse koji se pronalaze u aktuelnim pričama i životima glavnih protagonista, ali i one malo starije koji žele da idu u korak sa vremenom i shvate kako funkcionišu mlađe generacije. Baš iz razloga što učesnici nisu glumci već zanimljivi i talentovani ljudi iz komšiluka dodatno dobijamo na autentičnosti čitavog koncepta koji je jedinstven kod nas” – ističu sagovornici sa 02 televizije koji žele da predstojeći januar iskoriste kao priliku da se gledaoci podsete dosadašnjih epizoda, pogledaju šta su propustili i da tako “uđu” u priče koje im donosi novi serijal koji kreće sa emitovanjem prvih dana februara.

Radi se o prvom formatu ovog tipa u našoj zemlji, u koprodukciji 02 TV i Cinnamon Films-a, a po licenci najuspešnijeg formata u istoriji nemačke televizije Berlin Tag und Nacht.

Koji snovi pokreću Darka? Kakav je Džoni gazda i koje tajne krije njegova radionica? Ko je osoba koju bi Mira najradije eliminisala i kakvi momci privlače Lanu? Da li je Luka stvarno spreman da postane otac? Ovo su samo neka od pitanja na koje će gledaoci pronaći odgovore u epizodama koje će biti emitovane tokom januara 2018. godine. Epizode prate 24 sata turbulentnog života koji diktira puls Beograda, a koji je nepresušna inspiracija ovim mladim ljudima na putu ostvarivanja svojih snova.