SlikaVest: Beograd, 07. aprilaKoliko puta ste poželeli da se u trenutku nađete na mestu koje odiše spokojem, gde ćete se odmoriti od brzine života, ponovo uživati u prirodi, gde ćete piti najčistiju vodu, bezbrižno šetati, udisati čist vazduh koji leči… Mestu koje je blizu, u prirodi, u kojem  vas čeka raspremljen dom kada god dođete, uredno dvorište, u kojem ćete se vratiti sebi i pronaći mir…

Takva oaza, utočište za vaš duh i telo, niče u prirodnoj riznici zdravlja na obroncima Nacionalnog parka Fruška gora. Na samo 60 km od Beograda i 25km od Novog Sada gradi se luksuzan, ali uklopljen u predivnu prirodu, kompleks kuća i apartmana – “Ruža vetrova”. Ovo mesto izabrano je nakon što su pronadjeni dokumenti da su pre  četiri decenije, najveći stručnjaci medicine lokalitet na kojoj je danas “Ruža vetrova”, označili kao najzdraviju i najčistiju tačku na Fruškoj gori, pogodnu za izgradnju lečilišta. Ovaj izvor fruškogorske energetske sile veoma je redak i jedinstven u čitavoj Evropi.  Splet vetrova koji se ukrštaju iznad magičnog mesta je lekovit i dokazano  blagotvoran ne samo za disajne organe, već i za čitav organizam.  Osim toga, voda u eko selu izvire iz najčistijih dubina Fruške gore. Bogata mineralima napaja ne samo objekte “Ruže vetrova”, već brojne izvore i banju Vrdnik.

“Ruža vetrova” je susret sa čistom prirodom u potpunom komforu savremenog života. Odiše spojem zdravih, tradicionalnih i modernih elemenata. Na proplancima su planski građene kuće i apartmani sa kamenim podrumom i prostranim gornjim delom u vidu brvnare od sibirskog kedra, veoma retkog drveta koje vekovima tiho oslobađanja blagotvorna eterična ulja. Svaka kuća ima prostranu dnevnu sobu sa kaminom, kuhinju sa najmodernijom opremom, spavaće sobe i terase sa kojih se pruža božanstven pogled.

Kada god poželite da vašu dinamičnu svakodnevnicu zamenite odmorom, mirom i uživanjem moći ćete to brzo da uradite… Zahvaljujući najsavremenijim sistemima za grejanje i hladjenje, zimi će vas dočekati pucketanje kamina, a leti pravi predah od letnje žege. Obezbedjena je sigurna i brza elektronska veza sa svim uređajima i mrežama, a bezbednost garantovana čuvarskom službom i elektronskom zaštitom.

Ruza vetrova - jezeroKvalitetat i sadržajan odmor

Fruška gora vam pruža beskrajne mogućnosti da budete aktivni i zdravi…  Duge šetnje stazom zdravlja, hod kroz lipovu šumu, voćnjake i vinograde, proplanke učiniće da se osećate bolje, da provedete kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima i da se ispunite lepom energijom.  Ako volite konje bićete oduševljeni jer imamo poseban program jahanja po prirodi koji će vas odvesti u filmsku priču u preriji.  Najmlađi će biti očarani ovim plemenitim životinjama i zavoleće jahanja učeći kako se gradi odnos poverenja.

Na dohvat ruke biće vam hrana koja će vas oporaviti – lipov med, domaći sirevi, najmekše meso, najslađe vino, slatka pogača, planinski začini i čajevi, organski proizvodi visokog kvaliteta..

U “Ruži vetrova” udišete čistu prirodu i dalje zaljubljenu u čoveka i željnu da mu obogati život. Budimo svesni lepote koja nas okružuje – najneverovatnije stvari su pored nas.

Eko selo Ruža vetrova je luksuzni Resort, sa centralnom recepcijom, gde su svi objekti i sadržaji kategorizovani sa 4*. Eko selo posluje po principu Condo koncepta, koji podrazumeva vlasništvo nad kućama i apartmanima, ali i mogućnost izdavanja objekata preko stručnog menadžmenta kompanije. Savremeni wellness i fitness centar, dečije igraonice, služba za održavanje, jahanje, staze zdravlja, pružaju ne samo odmor i relaksaciju, već i mogućnost da brzo povratite uložena sredstva. Kada ne planirate da uživate u oazi “Ruže vetrova”, vaš objekat će biti u turističkoj ponudi. Ovako se početna investicija vraća – i to ne samo kroz zdravlje i kvalitetno vreme provedeno sa porodicom i najbližima, već i kroz povraćaj uloženih finansijskih sredstava. Kompleks sadrži luksuzne kuće veličine  209 kvadrata, 153 i 103 kvadrata (četvorosobna vila sa dvorištem od 10 ari, trosobna planinska kuća sa dvorištem od 6 ari, trosobna kuća sa dvorištem od 5 ari), kao i luksuzne apartmane veličine od 50 do 60 kvadrata. Do kraja 2017. godine biće gotov ugostiteljsko rekreativni deo koji se sastoji od hotela u čijem sastavu se nalazi wellness centar, fitness centar, restoran kapaciteta 100 mesta, konferencijska sala, dečija igraonica i smeštajni kapaciteti od 140 ležajeva u 25 apartmana i 20 soba.

Related Post