Nemačka privreda traži dobavljače iz Srbije

SlikaVest: Beograd, 24. februara – Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) i Privredna komora Srbije objavile su poziv srpskim privrednicima da se priključe projektu “Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija“, koji će se održati 30. marta 2017. godine u PKS.

Projekat organizuje AHK Srbija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Industrijsko-trgovinskom komorom grada Dortmunda, nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku NRW International GmbH i Evropske mreže preduzetništva.

Cilj dobavljačke inicijative je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane kompanije iz Srbije sastanu sa nemačkim firmama iz nemačke pokrajine Severne Rajne Vestfalije, koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz Srbije.

Srpskim privrednicima se pruža šansa da se predstave nemačkim kompanijama, uspostave nove kontakte i prošire svoje poslovanje i na nemačko tržište.

Delegaciju iz Nemačke čine predstavnici 22 kompanije iz metaloprerađivačkog sektora, kao i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

Finalni rok za dostavljanje prijava za sve zainteresovane kompanije je 1. mart 2017. godine.

You might be interested in