Donacija kompanije Imlek povodom povratka u školske klupe

Beograd, 31. avgust 2021. godine – Na adrese najvećih ustanova za brigu o deci u Beogradu, Subotici i Sremskoj Kamenici, danas su pristigli omiljeni Moja Kravica paketići kompanije Imlek, za bezbrižniji početak nove školske godine.

Vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda je mališanima iz Prihvatilišta za decu u Beogradu, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice, uveselio polazak u školu njihovim najdražim napicima – Moja Kravica mlekom, Moja Kravica čokoladnim mlekom i Moja Kravica šejkovima sa ukusom jagode.

Decu su, osim paketića sa najukusnijim napicima, dodatno obradovali i Moja Kravica rančevi i sveske za što lakši i lepši početak đačkih dana.

Pokloni povodom polaska u školu su neizostavni deo Imlekove tradicije i još jedan pokazatelj koliki značaj najmlađi članovi zajednice imaju za kompaniju. Pravilan i zdrav razvoj dece, bezbrižno i srećno detinjstvo su oduvek u fokusu Imleka, a ovakve donacije najjasniji indikator društveno odgovornog poslovanja na kojem kompanija insistira.

„Kompanja Imlek oduvek najveću pažnju poklanja deci. Usled situacije izazvane korona virusom koja je zadesila različite ustanove na teritoriji zemlje u prethodnom periodu, sproveli smo brojne donacije u bolnicama, domovima zdravlja kao i institucijama za brigu o deci. Veliko nam je zadovoljstvo što smo bili u prilici da uputimo donaciju školske opreme i mlečnih napitaka najmlađima jer su njihov pravilan rast i razvoj za nas od najvećeg značaja, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek.

You might be interested in