Donacija Ekonomskog fakulteta zdravstvenim i obrazovnim ustanovama u Kosovskoj Mitrovici

Ekonomski fakultet u Beogradu donirao je 15 računara  Zdravstvenom centru Kosovska Mitrovica, a Ekonomskom fakultetu u Prištini, sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, udžbenike u vrednosti od 200.000 dinara.

Ugovore o donaciji u ime Ekonomskog fakulteta u Beogradu potpisao je dekan, prof. dr Branislav Boričić, dok je ispred Zdravstvenog centra ugovor potpisao direktor, dr Milan Ivanović, a u ime  Ekonomskog fakulteta u Prištini prodekan za nastavu, prof. dr Tanja Vujović.

Dekan Boričić je istakao da je Ekonomski fakultet u Beogradu svestan teške situacije u kojoj se nalaze naši sugrađani na Kosovu i Metohiji i da je nakon razgovora sa dr Ivanovićem i prof. dr Tanjom Vujović siguran da oprema i udžbenici odlaze u prave ruke.

„Donacija Ekonomskog fakulteta  od 15 računara za nas je vrlo dragocena. Reč je opremi koja je deficitarna, a koja će nam puno pomoći da se uključimo u informacioni sistem Republike Srbije“, izjavio je ovom prilikom dr Milan Ivanović direktor Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica.

Prodekan za nastavu Ekonomskog fakulteta u Prištini, prof.dr Tanja Vujović je istakla da će studentima na Kosovu i Metohiji puno značiti donacija najnovijih naslova ekonomske literature koji izdaje Centar za izdavačku delatnost Ekonomskog fakulteta, jedan od najbogatijih izdavača ekonomske literature u Srbiji.

Uručenju donacije prisustvovala je i Slađana  Marković Stojanović, pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, koja se zahvalila Ekonomskom fakultetu na inicijativi i pomoći.

Related Post