Generacije unazad odrastale su uz crtani film “Štrumpfovi”, a ova plava družina i danas je omiljena mališanima širom sveta. Tim povodom, u atrijumu BIG FASHION centra, od 24. februara do 12. marta, otvorena jebesplatna interaktivna postavka “Izgubljeno selo Štrumpfova” u okviru koje decu očekuje druženje sa Velikim Štrumpfom, Štrumpfetom i Trapavkom.

Postavka je namenjena deci uzrasta od četiri do deset godina koja će imati priliku da posete kuću omiljenih crtanih junaka, Gargamelov kavez, Štrumpfetin salon lepote, Grickovu kuhinju i laboratoriju Velikog Štrumpfa.Za decu mlađu od četiri godine organizovana je Štrumpfastična radionica na obodu sela gde će moći da uživaju u crtanju, puzlama i modelovanju. Sve posetioce ove postavke očekuje odlična zabava, uz mogućnost fotografisanja sa omiljenim junacima na kraju avanture.

„Obožavam Štrumpfove i najviše sam se obradovao kada sam video Velikog Štrumpfa – on je mudar, hrabar i uvek izbavi družinu iz nevolje“, rekao je šestogodišnji Marko Ristić sa Karabume koji je na aktivaciju došao sa mamom.

“Izgubljeno selo Štrumpfova” i zabavne igrice koje se organizuju u njemu otvorene su za posetioce svakog radnog dana od 14 do 20 sati, kao i vikendima od 12 do 20 sati. Naravno, pobednike igara očekuju i odlične nagrade.

 

Related Post