RADNO VREME LIDL PRODAVNICA TOKOM NOVOGODIŠNJIH I BOŽIĆNIH PRAZNIKA

Prodavnice kompanije Lidl Srbija tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika radiće  prema izmenjenom radnom vremenu.

Kako bi zaposleni i potrošači imali vremena za pripreme trpeza, prodavnice u celoj zemlji će 31.12. raditi skraćeno, do 18 časova, dok će u subotu, 01. januara, biti zatvorene. Od drugog dana nove godine, sve Lidl prodavnice radiće regularno. Na Badnji dan, 6. januara, radno vreme će biti skraćeno i prodavnice će biti otvorene do 18 časova. Božić će takođe biti neradan.

DatumRadno vreme
31.12.do 18:00h
1.1.neradno
6.1.do 18:00h
7.1.neradno

Takođe, ponuda asortimana u Lidlu će se umesto četvrtkom, u poslednjoj nedelji ove i prvoj nedelji naredne godine, obnavljati sredom. U svim Lidl prodavnicama u navedenim sedmicama ponuda će biti dopunjena standardno ponedeljkom, kao i sredom 29.12.2021., odnosno 5.1.2022. godine.

Za sve vas koji još uvek pripremate novogodišnje poklone ili tražite namirnice za raskošnu trpezu, u Lidlu je i dalje aktuelna ponuda Deluxe nesvakidašnjih proizvoda premium kvaliteta idealnih za praznično posluženje, kao i novogodišnji paketići za decu u dve veličine.

Želimo vam prijatne praznike!

foto: PROMO

You might be interested in