PROMOCIJA ZA PUTOVANJA DO 31. MAJA 2022. GODINE

Svet je polako počeo da se snalazi u uslovima pandemije koronavirusa, a putne restrikcije se sve više relaksiraju. Iako se uslovi ulaska mogu razlikovati od zemlje do zemlje, pravila putovanja postala su usaglašena: od putnika se zahteva da provere  uslove ulaska na destinaciju, imaju  potvrde o vakcinaciji i/ili negativne rezultate PCR ili antigenskog testa. A avio-kompanije su usvojile higijenske standarde i zaštitne mere kojima garantuju zdravstvenu bezbednost putnika.

Za sve one koji su se uželeli putovanja, KLM Royal Dutch Airlines ima dobru vest: počela je KLM „Blue Sky Sales“  promocija koja putnicima iz Beograda nudi jedinstvene cene za povratne karte do više od 60 destinacija širom sveta. Avio-karte su velika stavka u putnom budžetu, zato KLM savetuje svoje putnike da planiraju svoje putovanje na vreme,  kupuju avio-karte kada su na promociji i tako uštede novac.  Među destinacijama na promociji nalaze se velike metropole, ali i egzotične destinacije, poput Mančestera, Njujorka, Mauricijusa, Sejšela i Punta Kane.

KLM Blue Sky Sales promotivna kampanja traje do 22. oktobra 2021 , a karte se mogu iskoristiti do 31. maja 2022. godine.
Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse. Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na linku
https://offers.klm.com/rs_en?WT.ac=hp_carrousel_BSS

fofo PROMO

You might be interested in