Počinje velika nagradna igra: U BIG SVRATI, DA TE SREĆA PRATI

Sjajna vest za sve ljubitelje šopinga – BIG FASHION ponovo nagrađuje!

U okviru velike nagradne igre „U BIG SVRATI, DA TE SREĆA PRATI“, koja će trajati od 20. avgusta do 17. septembra, sve što posetioci treba da urade da bi učestvovali u izvlačenju jeste da ostvare kupovinu u BIG FASHION centru u iznosu od preko 3000 dinara. Nakon obavljene kupovine, mogu da preuzmu koverat u bilo kojoj radnji, popune ga sa svojim podacima i zajedno sa originalnim računima ubace u označene kutije koje se nalaze u prizemlju i na drugom spratu šoping centra.

Najsrećniji će imati priliku da osvoje jednu od brojnih vrednih nagrada – vaučere od 2000 evra, 1000 evra, 500 evra, kao i čak 50 vaučera u iznosu od 100 evra.

Koliko ste puta šetali šoping centrom i poželeli da vam neko pokloni vaučer za kupovinu koji možete da potrošite na šta god želite? Sada imate priliku da se ta želja možda upravo vama ispuni.

Izvlačenje nagrada biće održano u atrijumu šoping centra (Višnjička 84), u utorak, 18. septembra, u 18 časova, a do tada imate dovoljno vremena da proverite da li ste baš vi ti koje sreća prati.

Uživajte u zabavi i odličnom šopingu u BIG FASHION centru… jer možda se vama smeši jedan od sjajna 53 poklon vaučera. Srećno!

Related Post