SlikaVest,Beograd, 2. maj 2019 – Ovog aprila, kompanija Nestlé zajedno sa svojim brendom NESCAFÉ 3in1, ponovo je pružila mogućnost mladima da pokažu svoj talenat i osvoje nagradu u iznosu od čak 2019 evra za dalje usavršavanje. Nagradni konkurs NESCAFÉ 3in1 Generacija ovog puta okupio je preko 116 mladih naučnika, matematičara, sportista, umetnika, copywritera, dizajnera, glumaca, režisera, animatora, muzičara, YouTubera i šminkera od 16 do 26 godina. Svi oni marljivo su prijavljivali svoje talente do 27. aprila i sada je došlo vreme za glasanje. Zato posetite sajt www.nescafe3in1generacija.com i podržite svoje favorite.

Glasanje publike trajaće sve do 1. juna, a svi zainteresovani mogu da daju najviše jedan glas na sajtu konkursa uz pomoć Facebook profila. Broj glasova koji svaki od prijavljenih videa ima, kao i  rang lista najbolje plasiranih, biće odmah vidljivi na sajtu. Podršku mladim talentima mogu pružiti i svi ljubitelji NESCAFÉ 3in1 i NESCAFÉ 2in1, kupovinom ovih proizvoda, prilikom koje se deo sredstava izdvaja upravo za nagrade koje će biti uručene pobednicima konkursa.

 

Koliko je učesnicima u ovoj fazi neophodna podrška svih nas, svedoče i prošlogodišnje pobednice. Mlade naučnice Olja Šovljanski i Irena Stolić, ovim povodom izjavile su da im je pomoć prijatelja i kolega i podrška online zajednice predstavljala pravi „vetar u leđa“ i motivaciju da se bore do kraja. One apeluju na sve učesnike da share-uju svoj video i šire priču o svom talentu dalje, a publiku pozivaju da podrže kandidate i glasaju.

 

Related Post