Herceg Novi te zove i poklanja letovanja

Herceg Novi je među najlepšim, a trenutno i najsigurnijim, turističkim destinacijama u Evropi. Grad u kome je epidemija korona virusa završena, bezbednost i zdravlje gostiju i svojih građana postavlja kao apsolutni prioritet.

Herceg Novi je omiljen među Srbima, a Srbi su naši brojni i uvek dobrodošli gosti – poručuju iz Turističke organizacije Herceg Novi.

Da je to tako govori i najnovija akcija ove Turističke zajednice u kojoj poklanjaju brojna letovanja.  U sklopu kampanje #HercegNoviTeZove Turistička organizacija Herceg Novog poklanja besplatne aranžmane za letovanje u Herceg Novom u drugoj polovini jula. Sve što treba da uradite jeste da se prijavite putem formulara na linku http://hercegnovitezove.com/

U saradnji sa lokalnim privrednicima Turistička organizacija Herceg Novog je obezbedila vredne nagrade. Prve tri nagrade koje dodeljuju  su 5-dnevni boravci u ACD Wellness & Spa hotelu, Lazure Marina & Hotel i Hotel Play za 4 osobe.

Podržite i vi akciju #HercegNoviTeZove tako što ćete podeliti fotografiju za kampanju na svom Instagramu, Facebooku i Twiter nalogu uz hashtag #hercegnovitezove.

Izvlačenje dobitnika biće obavljeno 06.06.2020. na Instagram profilu TO Herceg Novi, zato ga zapratite i imajte spremne kofere.

Nazivaju ga gradom sunca, zelenila i umetnika. Naravno ne bez razloga. U pejzažima Herceg Novog koji obiluju planinama, agavama, cikasima, magnolijama, eukaliptusima i mimozama, uz more i sunce, brojni putopisci, slikari i umetnici ovde su nalazili i nalaze inspiraciju za umetnička ostvarenja posvećena Boki. Ovo je grad iz koga se na more gleda kao na pozornicu za barke i galebove i predstavlja idealno  mesto za odmor zahvaljujući  predivnim plažama, mediteranskoj klimi i izvrsnoj gastronomskoj ponudi autentičnoj za ovo podneblje.  Smešten u podnožju Orjena, Herceg Novi je otvoren  prema ulazu u jedan od najljepših zaliva sveta, Boka Kotorskom zalivu. Hercegnovsko zaleđe, kao i poluostrvo Luštica idealni su za aktivni odmor, a samo jezgro grada obiluje impresivnim tvrđavama, kulama i trgovima.

You might be interested in