Herceg Novi će u 2020. godinu ući sa „Nevernim bebama”

SlikaVest,Beograd,11.Decembar-Herceg Novi će u 2020. godinu ući sa „Nevernim bebama”

Herceg Novi priprema zabavan i zanimljiv višednevni  muzički  program sa bogatim pratećim sadržajem povodom dočeka 2020. godine.

Poznata pevačica Aleksandra Prijović kao zagrevanje za „ najluđu“ noć će pevati 30. decembra, a dobar provod u Herceg Novom  je zagarantovan! Poznato je da Aleksandra pravi odličnu atmosferu gde god da nastupa, pa nema sumnje da će tako biti i ovog puta, a već vlada veliko interesovanje za njen  nastup.

Poznati pop sastav Neverne bebe će izvesti  najveće hitove i svojim  nastupom  u najluđoj noći podeliti energiju i raspoloženje  na platou ispred hotela Igala.  Milan Đurić sa svojim bendom priprema fantastičan program, a  svi koji budu u Herceg Novom za doček dobiće  vrhunski doživljaj zabave, ideje i emocija. Herceg Novi je prirodan izbor da naprave  fantastičan hepening koji će biti uvod u  Novu 2020.

Repriza  je rezervisana  za „odličan dernek“ uz Harisa Džinovića. Publika je već navikla da ih Haris drži na nogama više od dva sata, a samo u Herceg Novom 1. januara slušaće pod otvorenim nebom  legedarne pesame i hitove našeg regionalnog napopularnijeg pevača.

Ako još uvek ne znate gde ćete za Novu godinu, preporuka je Herceg Novi gde vas osim odlične zabave očekuju i gratis izleti Bokom kotorskom ili do Dubrovnika koje je obezbedila Turistička organizacija  Herceg Novog za sve one koji u periodu praznika rezervišu u ovom gradu smeštaj u trajanju od 5 i više noćenja. Detaljne informacije o poklon izletima pogledajte na www.hercegnovi.travel

You might be interested in