BIG Fashion: Uskršnji bazar rukotvorina i promocija knjige Mirjane Bobić Mojsilović

U susret jednom od najvećih hrišćanskih praznika, tradicionalni “Uskršnji bazar rukotvorina”pod pokroviteljstvom Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine biće organizovan u petak, 23. marta, od 11 do 22 sata, kao i u subotu, 24. marta, od 10 do 22 sata, u atrijumu BIG FASHION centra.

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina svečano će otvoriti Bazar u petak, 23. marta, u 11 sati, kada će i zvanično početi prodaja humanitarnog karakteraručno rađenih proizvoda koje su napravile žene izbegice, socijalno ugoržena lica i deca sa posebnim potrebama.

“Na ovogodišnjem Bazaru svoje proizvode izlagaće više od 40 žena i dece iz cele Srbije. Praveći interesantne i korisne predmeteoni izdržavaju svoje porodice u teškim vremenima. Zadovoljstvo nam je da vec dugi niz godina uspevamo da organizujemo ovu vrstu događaja sa ciljem da pomogne raseljenima, izbeglicama i socijalno ugroženim kategorijama da prodaju svoje rukotvorine i na taj način zarade”, istakla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Posetioci će tokom dvodnevne manifestacije, u okviru bogate ponudeBazara, imatipriliku da pogledajuikupeunikatneproizvode, izmeđuostalogiručnooslikanauskršnjajaja. Tradicionalno, kao i prethodnih godina, sav prihod od prodaje biće namenjen samim izlagačima iz pomenutih ugroženih kategorija.

U NEDELJU TRIBINA I PROMOCIJA NOVE KNJIGE MIRJANE BOBIĆ MOJSILOVIĆ

Pored uskršnjeg bazara, u nedelju, 25. marta, u 18 sati, zakazana je tribina i promocija najnovije knjige Mirjane Bobić Mojsilović pod nazivom „Muška azbuka“. Poznata spisateljica će se družiti sa prisutnima, odgovarati na njihova pitanja, čitati odlomke iz svoje knjige i deliti autograme.

You might be interested in