Вучић захвалио привредницима на подршци у тешким временима

  Председник Србије Александар Вучић обишао је данас волонтере који у “Штарк арени” пакују пакете помоћи за најстарије суграђане у акцији коју су организовали Привредна комора Србије и Град Београд и захвалио привредницима који су учествовали у акцији. Председник је истакао да су привредници показали огромну одговорност, као и борбеност и љубав према својој земљи

Акцију помоћи за 173.000 Београђана старијих од 65 година чије су пензије мање од 30.000 динара, подржали су MK Group, Atlantik Group, Nelt Co, Avala Ada, Alco Group- Pionir, Strauss Adriatic, Marbo – Pepsico, Бамби, Henkel Srbija, Podravka, Добро јутро кафа, Mercator-S, Al Dahra, Yumis, N sport, Nicefoods restorani (McDonalds), Planet Win 365, Nestle Adriatic S, Milšped Group, Royal express, Житоунија, Jafa Crvenka, Drenik, Jungheinrich, Danubius, Sentela и Житопромет Рума.  

Са председником су Арену данас обишли и градоначелник Зоран Радојичић, заменик градоначелника Горан Весић и председник ПКС Марко Чадеж.

 Председник Вучић је разговарао са привредницима који су обезбедили намирнице за пакете помоћи и истакао је да се припрема велики и озбиљан пакет мера за привреднике, који ће имати значајну помоћ државе. Шлепери са намирницама синоћ су стигли у “Штарк арену”, а данас је око 350 волонтера почело са паковањем пакета. Како је раније најављено, прве пакете помоћ пензионери ће добити сутра, најкасније у петак, а достава ће трајати десетак дана, јер ће се дневно из Арене слати око 15.000 пакета.

You might be interested in