Bojan Perić: „Uvek sam uz diskretne heroje“

Problem našeg društva je što svi žive samo za sebe i bave se samo svojom egzistencijom“ istakao je popularni mladi glumac Bojan Perić učestvujući u kampanji UNICEFA-a i magazina WANNABE „Wanna Give – jer je tuđa sreća i moja sreća“ i dodao da je bitno da budemo svesni da smo deo društva i budemo saosećajni prema drugima oko nas.

Poznat po svom učešću u brojnim humanitarnim akcijama i kampanjama, u kratkom video intervjuu Bojan je rekao kako je moguće da svi udruženi možemo da napravimo promenu:

„Uvek sam uz diskretne heroje koji u miru i tišini svog doma učine nešto malo. I ova kampanja UNICEF-a pokazuje da svačije malo može da napravi puno.“

Zvezda serije „Vojna akademija“ koji je jako popularan među mladima, svestan je činjenice da ima veliki uticaj na njih i napominje kako baš zbog toga vodi računa na koji način će taj uticaj „iskoristiti“.

„Ne postoji lepši način da se popularnost i to što se ugledaju na vas iskoristi nego da ljude podstaknete da učine nešto dobro. Bitno mi je što dajem primer mladim ljudima i podstičem ih na ispravno razmišljanje ne samo o sebi već i o drugima, tako činimo dvostruko dobro.“

„Davanje nije privilegija bogatih, već svih svesnih ljudi“, zaključio je Boki svoju video priču i pozvao sve da se priključe Klubu prijatelja UNICEF-a.

Kampanju „Wanna Give – jer je tuđa sreća i moja sreća“, pokrenutu povodom obeležavanja 70 godina postojanja i rada UNICEF-a, do sada su podržale brojne javne ličnosti – ambasadori UNICEF-a, poznati glumci, muzičari i TV lica poput Nebojše Glogovca, Nataše Miljković, Aleksandra Radojičića, Tamare Krcunović i brojnih drugih. Oni će kroz seriju video intervjua govoriti o značaju darivanja, solidarnosti i altruizmu.

Ukoliko i vi želite da podržite UNICEF kroz redovne mesečne donacije i priključite se brzorastućem Klubu prijatelja ove organizacije, pošaljite SMS  sa sadržajem „100“ ili „200“ na broj 9656 (za korisnike Telekom i Telenor mreže).

Foto/UNICEF

You might be interested in