Uskoro bitkoin automat u Beogradu

SlikaVest,Beograd, 1.april-Jedinstveni dvosmerni bankomat za dve kriptovalute, Bitkoin (BitCoin) i Lajtkoin (LiteCoin), biće postavljen u sredu, 4. aprila, u 12 časova, u prodajnom objektu IDEA London, koji se nalazi na uglu Ulica kneza Miloša i kralja Milana. Uz stručnu pomoć kompanije ECD, ovaj aparat će omogućiti svima koji imaju interesovanja za digitalne valute, da ih kupuju i prodaju u bilo kom trenutku.

Funkcionisanje ovog bankomata, odnosno kupovina i prodaja Bitkoin i Lajtkoin valuta, biće predstavljena u sredu 4. aprila, u 12 časova. Za one koji planiraju da u narednom periodu koriste automat, stručni tim za konsultaciju i savetovanje će na licu mesta biti na raspolaganju svakog radnog dana, od 10 do 14 časova. Pored toga, na raspolaganju će biti i kontakt centar, koji će svakog dana, od 9 do 21 čas, pružati podršku putem telefona.

Korišćenje “valuta za novu generaciju“, kako se popularno nazivaju, su inovacije koje će našem tržištu omogućiti da bude u korak sa svetom. Broj korisnika kriptovaluta raste iz dana u dan. Prema procenama kompanije ECD, očekuje se da broj korisnika u ovoj godini poraste čak 50 puta u odnosu na 2016.

U narednom periodu razmatra se mogućnost dodavanja i treće kriptovalute Itirijum (Ethereum), kao i plaćanje ovim valutama u IDEA London prodajnom objektu.

You might be interested in