Đorđević i Diković obišli povređene pripadnike Vojske

SlikaVest: Beograd, 26. februara – Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković, sa saradnicima, obišli su danas pripadnike Vojske Srbije koji se oporavljaju u niškoj Vojnoj bolnici nakon saobraćajne nezgode u kojoj je autobus sa pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske sleteo s puta kod Vladičinog Hana.

Zastupnik upravnika Vojne bolnice pukovnik dr Jovica Stanojković informisao je ministra Đorđevića i generala Dikovića o stanju i toku oporavka povređenih koji su nakon nezgode zadržani na lečenju u toj bolnici.

Pukovnik dr Stanojković je tom prilikom rekao da je jedan pripadnik koji je imao teže telesne povrede prebačen na dalje lečenje u Vojnomedicinsku akademiju, dok će lakše povređeni biti uskoro pušteni na kućno lečenje, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

U razgovoru sa povređenim pripadnicima 4 . brigade, ministar Đorđević i general Diković su se raspitivali o toku njihovog oporavka i uverili se da je zdravstveno stanje povređenih stabilno i zadovoljavajuće.

Ministar odbrane će u toku dana posetiti i teže povređenog pripadnika 4. brigade koji je na lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji.

You might be interested in