Šah poslovna liga

   Dan srece za lljubitelje saha u Beogradu desio se u cetrvtak 2.marta!

 Radost su im priredili sahovski klubovi Crvena zvezda i Beograd a svojom nesebicnom donacijom opstu radost obezbedila je kompanija “Data-Driven lab”.

Crno-bele vojskovodje zeljne odmeravanja snaga odazvale su se u zapazenom broju!

U prostorijama SK “Beograd” na stadionu OFK Beograd odrzano je prvo kolo Poslovne sahovske lige.Bilo je to zapravo ekipno takmicenje  sa po cetiri igraca. Sistem takmicenja je jugoslovenska kruzna varijanta kao podvrsta cuvenog svajcarskog sistema.Ceo turnir spakovan je u dva sata trajanja i za to vreme odigrana su cetiri kola.Prijavilo se 14 ekipa a recimo u prvom kolu za sahovske table selo je 10 prvoprijavljenih ekipa.

    Po zamisli organizatora Turnira sav prihod koji se slio od kotizacije namenjen je iskljucivo sto uspesnijem radu Omadinske beogradke sahovske Akademije koja je u dosadasnjem bivstvovanju

stvorila i odgajila veliki broj reprezentativaca.Zelja organizatora jednodusno je podrzana!

   Vec od sutra po zelji organizatora koji je sirom otvorio vrata ovoj ideji bice jos masovniji i snazniji racunajuci na odziv poslovnih prijatelja,uspesnih kompanija,sposobnih preduzetnika.

Milenko Petronijevic,Komesar Poslovne lige smatra da ima mesta za sve koji prepoznaju ovaj drustveno-koristan poduhvat,namenjen daljem napredovanju mladih sahista da se jave.Telefon 060 323-7800 spreman je da primi sve pozive sa dobrim namerama !

Related Post