Zapaženi nastup Državne lutrije Srbije na sajmu ICE AFRICA

Na najvećem sajmu industrije igara na sreću, održanom od 24. do 25. oktobra u  Johanesburgu (JAR), Državna lutrija Srbije (DLS) uspešno je predstavila svoje informatičko-poslovno rešenje, lutrijski informacioni sistem za operativno priređivanje klasičnih igara na sreću – Avalon.

Ovo je bio prvi sajam koji je generisao ponudu „gejming“ sadržaja i opreme namenjen afričkim zemljama na jednom mestu, sa 77 izlagača iz zemalja širom sveta, navodi se u saopštenju Državne lutrije Srbije.

„Ponosni smo što je naš svetski sertifikovan softver Avalon  prepoznat kao jedno od najboljih rešenja i koji u potpunosti ispunjava potrebe objedinjenog lutrijskog poslovanja u svim segmentima. Jako smo zadovoljni postignutim, jer je prvi deo misije u potpunosti ispunjen. Sada slede dalji razgovori i pregovori koji će, nadamo se, rezultirati i uspostavljanjem dugoročne saradnje sa  nekim od tržišta“, rekao je direktor IT sektora DLS Nenad Lazarević.

On je dodao da je afričko tržište trenutno jedno od najperspektivnijih tržišta na svetu i da je učešće na ovom sajmu bilo i prvo javno pozicioniranje proizvoda koji ima za cilj modernizaciju poslovanja, garantujući pouzdanost i sigurnost celokupnog sistema.

Do sad Državna lutrija Srbije, pored domaćeg tržišta, uspešno je implementirala softver Avalon u Makedoniji i Republici Srpskoj.

(Visited 20 times, 1 visits today)

You might be interested in