Senzacionalni Kukivon Tekvondo u Madlenianumu

Ambasada Republike Koreje je za sve prijatelje Koreje, pripremila još jedan senzacionalni Kukivon Tekvondo nastup u Srbiji i Crnoj Gori, u okviru proslave  30. godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Koreje i Srbije i ovogodišnjeg festivala Dani korejske kulture 2019, kroz koji smo celokupnoj publici pripremili brojne događaje koji će udovoljiti svim čulima.

Prvi događaj  o okviru ovogodišnjeg festival Dani Korejske Kulture je kukivon Tekvondo demonstracijski tim  (Kukkiwon Taekwondo Demonstration Team) koji nastupa u Madlenianum 10. jun 2019. u 19 časova u Beogradu i u dvorani Sportsko-kulturnog centra Univerziteta Crne Gore u Podgorici 11. jun 2019. sa početkom u 17:30 sati.

Kukkivon Taekvondo demonstracijski tim, osnovan 1974. godine, a prvenstveno se fokusira na promovisanje sporta, korejske tradicije i kultrure  i korejskog nacionalnog identiteta u inostranstvu. Tim se Sastoji se od 20 vrhunskih korejskih tekvondo praktičara, koji su  posetili preko 100 zemalja radi unapređenja i širenja Tekvondo filozofije  i korejske kulture širom sveta.

Ovaj tim predstavlja nove načine Tekvondo demonstracija i nastupa držeći se tradicionalnih modula, ali se istovremeno prilagođava promenama kad god je to potrebno.

(Visited 95 times, 1 visits today)

You might be interested in