Savski venac: Penzioneri krenuli na besplatne izlete

SlikaVest, Beograd, 30. januara – Predsednica gradske opštine Savski venac Irena Vujović ispratila je jutros prvu grupu od sto penzionera na besplatan dvodnevni izlet u Vrnjačku Banju, koji organizuje opština. Ona je istakla da za izlet vlada veliko interesovanje i da se za svega nekoliko dana prijavilo hiljadu najstarijih žitelja opštine Savski venac.

Irena Vujović je dodala da su izleti najomiljeniji od svih besplatnih programa koje Opština Savski venac organizuje za svoje seniore i najavila da će tokom februara, uporedo sa dvodnevnim izletima u Vrnjačku Banju, biti organizovani i jednodnevni izleti za penzionere na Avalu koji osim obilaska znamenitosti uključuju ručak i druženje u restoranu.

Najstariji su izrazili zahvalnost predsednici opštine jer, kako kažu, mnogi od njih su već išli na besplatne izlete u organizaciji Opštine Savski venac, sa kojih nose predivne utiske.

Dvodnevni izleti u Vrnjačku Banju realizovaće se dva puta nedeljno, a polasci su utorkom i četvrtkom. Za penzionere je obezbeđen prevoz, hotelski smeštaj i hrana, a u povratku iz najlepše banje Srbije očekuje ih poseta Manastiru Ljubostinja.

Za besplatne jednodnevne izlete na Avalu penzioneri sa Savskog venca mogu se prijaviti pozivom na broj 0800-100-109 ili putem mejl adrese: besplatno@savskivenac.rs.

(Visited 36 times, 1 visits today)

You might be interested in