Popust uz senior karticu i u „Dunav osiguranju“

SlikaVest, Beograd, 30. januara – Penzioneri sa senior karticom od početka ove godine mogu da ostvare popuste i na proizvode kompanije „Dunav osiguranje”.

Oni ostvaruju pet odsto komercijalnog popusta na premiju osiguranja za kombinovano osiguranje domaćinstva, odnosno paket „Čuvar kuće”, pet odsto komercijalnog popusta na premiju „kasko osiguranja putničkih motornih vozila”, kao i deset odsto komercijalnog popusta na premiju osiguranja „Pomoć na putu”. Ove popuste mogu da dobiju vlasnici senior kartice na svim prodajnim mestima putem svih kanala prodaje.

Prema rečima gradske sekretarke za socijalnu zaštitu Nataše Stanisavljević, sve je veći broj kompanija koje se pridružuju projektu „Senior kartice”, pa se svaki dan spisak povećava.

„Grad Beograd nastavlja da pregovara i sa drugim kompanijama koje se do sada nisu uključile u ovaj projekat Do sada je skoro 700 prodajnih mesta u sistemu za gotovo 200.000 korisnika senior kartice“, istakla je Nataša Stanisavljević.

Senior kartica je prva benefit kartica Grada Beograda namenjena penzionerima i potpuno je besplatna. Ovom karticom oni ostvaruju popuste u prodajnim objektima sa kojima Grad Beograd ima potpisane protokole o saradnji. Kartice izdaje Grad Beograd.

(Visited 93 times, 1 visits today)

You might be interested in