Paket-aranžmani za Balkan predstavljeni na Sajmu turizma MITT u Moskvi

SlikaVest, Moskva, 16. marta – Prvi paket-aranžmani za putovanje na Balkan za turiste iz Rusije predstavljeni su na Sajmu turizma MITT u Moskvi. Paket-aranžmane je kreirala agencija „Bohemija” iz Bugarske, sa kojom Turistička organizacija Beograda ima višegodišnju saradnju, a u okviru svojih aktivnosti kreiranja regionalnih tura i povezivanja balkanskih destinacija sa Beogradom kao dolaznom destinacijom.

Paketi za Balkan su novina na turističkom tržištu, imajući u vidu da su jedini koji obuhvataju ceo region, a posebno su kreirani za tržište Rusije. Ture počinju u Beogradu i nude nekoliko različitih varijanti obilaska našeg regiona.

„Kreiranje tkz. kružnih tura i plasiranje regiona kao jedinstvenog turističkog proizvoda za turiste iz dalekih destinacija bilo je u fokusu poslednjih godina, uz veliko zalaganje TOB-a i drugih resornih institucija. Prvi put se Balkan nudi turistima iz Rusije kao jedinstven proizvod, a promociju smo tokom sajma u Moskvi realizovali na štandovima Beograda, Novog Sada, Sarajeva“, izjavio je Slobodan Unković, zamenik direktora Turističke organizacije Beograda.

(Visited 40 times, 1 visits today)

You might be interested in