Leksikon o 1000 najboljih ucitelja

Medju koricama luksuznog izdanja “Leksikona stvaralaca u preduniverzitetskom obrazovanju” u izdanju Klett danas je na beogradskom Medjunarodnom sajmu knjiga isplovila citava plejada najboljih koji su obelezili istoriju obrazovanja u Srbiji. Promovisana je knjiga u kojoj je 1000 najboljih vodica za zivot , 1000 biografija vaspitaca, ucitelja, nastavnika, pedagoga. Ovi velikani su generacije najmladjih vaspitavali, naoruzavali znanjem, razigravali im duh i mastu. Na konfereciji u dupke punoj Velikoj sali beogradskog sajma na desetine njih koji su na nekoj od 704 steane podigli ruke da su i danas tu sa nama.
-Izvuceni su iz samoce ucionice oni koji su najvazniji za svako drustvo, drzavu, rekla je direktorka Klett Gordana Knezevic Orlic govoreci o znacajnom leksikografskom poduhvatu na kome su priredjivaci prof dr Milenko Kundacina i mr Mirjana Pajic, po obazovanju uciteljica radili cetiri godine. Autori su tajedno stvarali i casopis Ucitelj.

Evo ja sam taj koji vas je uznemiravao pune cetiri godine i danas promovisem i cas 1000 koji ste deo populacije od 100000 pedagoskih radnika. Vi ste ti koji se bave pedagoskim stvaralastvom, a ono treba da bude osnov merilo rada. Po tome ste se i svrstali medju 1000 najboljih pedagofa, rekao je profesor Kundacina govoreci o Leksikonu u kome je obuhvaceno cak 220 doktora nauka, u kojoj je najstariji ucitelj genracija star 96 godina, a najbolji mladi pedagog sa 28 godina. Obuhvaceni su stvaraoci u knjizevnosti, likovnoj i muzickoj umetnosti, pa sportu cija imena su zabelezena u Evropi, ciji su djaci osvajali medjunarodna priznanja. Medju 1000 velicanstvenih u obrazovnom sistemu Srbije su naravno nosioci Svetosavske i brojnih drugih nagrada.

Medju koricama luksuznog izdanja “Leksikona stvaralaca u preduniverzitetskom obrazovanju” u izdanju Klett danas je na beogradskom Medjunarodnom sajmu knjiga isplovila citava plejada najboljih koji su obelezili istoriju obrazovanja u Srbiji. Promovisana je knjiga u kojoj je 1000 najboljih vodica za zivot , 1000 biografija vaspitaca, ucitelja, nastavnika, pedagoga. Ovi velikani su generacije najmladjih vaspitavali, naoruzavali znanjem, razigravali im duh i mastu. Na konfereciji u dupke punoj Velikoj sali beogradskog sajma na desetine njih koji su na nekoj od 704 steane podigli ruke da su i danas tu sa nama.-Izvuceni su iz samoce ucionice oni koji su najvazniji za svako drustvo, drzavu, rekla je direktorka Klett Gordana Knezevic Orlic govoreci o znacajnom leksikografskom poduhvatu na kome su priredjivaci prof dr Milenko Kundacina i mr Mirjana Pajic, po obazovanju uciteljica radili cetiri godine. Autori su tajedno stvarali i casopis Ucitelj.Evo ja sam taj koji vas je uznemiravao pune cetiri godine i danas promovisem i cas 1000 koji ste deo populacije od 100000 pedagoskih radnika. Vi ste ti koji se bave pedagoskim stvaralastvom, a ono treba da bude osnov merilo rada. Po tome ste se i svrstali medju 1000 najboljih pedagofa, rekao je profesor Kundacina govoreci o Leksikonu u kome je obuhvaceno cak 220 doktora nauka, u kojoj je najstariji ucitelj genracija star 96 godina, a najbolji mladi pedagog sa 28 godina. Obuhvaceni su stvaraoci u knjizevnosti, likovnoj i muzickoj umetnosti, pa sportu cija imena su zabelezena u Evropi, ciji su djaci osvajali medjunarodna priznanja. Medju 1000 velicanstvenih u obrazovnom sistemu Srbije su naravno nosioci Svetosavske i brojnih drugih nagrada.Poslato sa mog Samsung Galaxy smart telefona.

(Visited 107 times, 1 visits today)

You might be interested in