Hotel Putnik, po meri pravog putnika

SlikaVest, Kopaonik, 1. decembar 2018 – U godini u kojoj slavi 6 decenija postojanja, hotel Putnik ponovo je otvorio vrata, 1. decembru 2018, potpuno renoviran, kategorisan sa 4. zvezdice,  i spreman da postane nova omiljena destinacija za sve istinske ljubitelje planine.

Hotel su svečano otvorili ministar turizma, trgovine I telekomunikacija Rasim Ljajić, vlasnik hotela Živorad Jovanović I direktor Milosav Dunjić. Ministar Ljajić, kao i mnogobrojnih gosti, nije krio oduševljenje novim izgledom i uslugom  renoviranog objekta.

Ministar je naglasio da je tokom detinjstva često boravio u hotelu Putnik, te je samim tim dodatno zadovoljan njegovom ponovnom aktivacijom. Istakao je planove, koje ministarstvo i Skijališta Srbije, planiraju da ostvare u narednom period, kako bi Kopaonik rame uz rame mogao da parira svim svetskim skijalištim centrima.

Hotel raspolaže sa 116  smeštajnih jedinica, wellness&spa centrom, teretanom, dečjom igraonicom I svim pratećim programom, kako bi vaš odmor bio što udobniji i aktivniji

(Visited 73 times, 1 visits today)

You might be interested in