Gradonačelnik Beograda u akciji čišćenja na Labudovom brdu

SlikaVest, Beograd, 21. februara – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali pridružio se danas akciji čišćenja na Labudovom brdu, koju su inicirali građani ovog dela Rakovice. U akciji su učestvovala gradska komunalna preduzeća, a podršku su dali i direktori „Zelenila – Beograd” Slobodan Stanojević i „Gradske čistoće” Miroslav Bogdanović, kao i predsednik opštine Vladan Kocić i državni sekretar MUP-a Milosav Miličković.

Mali je tom prilikom istakao da su građani želeli da deo kraja u kojem žive izgleda lepše i uređenije zbog čega je prihvaćena njihova inicijativa. On je najavio i da će klupe koje se nalaze na platou takođe biti uređene i ofarbane.

„Zajedničkim snagama možemo da menjamo grad nabolje. Svako od nas bi trebalo da pođe od sebe i svog komšiluka, da ne baca otpatke, ne uništava mobilijar u parkovima i sve ono što zajedno sa građanima stvaramo“, rekao je Mali.

Gradonačelnik je podsetio i da je samo „Gradska čistoća” u poslednje četiri godine nabavila 96 novih vozila koja će doprineti da grad bude još čistiji, a preduzeće efikasnije.

Mali je zaključio da sve što se radi ima za cilj obezbeđivanje bolje budućnosti za našu decu.

(Visited 51 times, 1 visits today)

You might be interested in