Drugi koncert Ane Bekute u Sava centru

Popularna pevačica Ana Bekuta 29. decembra 2019. godine u Velikoj dvorani Sava centra održaće svoj veliki solistički koncert. Biće to njen drugi nastup u ovoj dvorani ove zime.

Ana Bekuta je jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, a prepoznatljiva je po velikom broju hitova i prelepom osmehu. Dobitnica je mnogobrojnih priznanja, a krase je perfektne vokalne mogućnosti. Važi za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, veliki je profesionalac, a svoju vernu publiku uvek oduševi atmosferom koju pravi na koncertima.

Ove godine odlučila je da svojoj publici pokloni nešto drugačiji repertoar u odnosu na prethodne godine, te će izvoditi i neke pesme koje do sada nije pevala na svojim koncertima.

Iza sebe Ana ima bogatu karijeru sa 18 snimljenih albuma i mnogobrojne hitove kao što su: Veseljak, Rano moja, Ne živim sama, Neću se smiriti, Ime sreće, Kumina pesma, Ja nisam rođena da živim sama, Kriv si samo ti, Bekrija, Ostavljena ja, Đavole, Tugo moja crnooka, A ti me izneveri, Pao mrak, Hvala ljubavi …

Kao i uvek očekuje se pred prepunom dvoranom centra “Sava” da dovode atmosferu do usijanja priređujući još jedan nezaboravni koncert.

(Visited 75 times, 1 visits today)

You might be interested in