Darovi za Dečje odeljenje Instituta za radiologiju

SlikaVest, Beograd, 28. decembra – Član Gradskog veća Dragomir Petronijević posetio je danas Dečje odeljenje Instituta za onkologiju i radiologiju i podelio im novogodišnje paketiće koje su donirale društveno odgovorne kompanije. Kako je tom prilikom precizirao, ova akcija je od 2014. tradicionalna uoči Nove godine, ali Savet za zapošljavanje Grada Beograda i drugim povodima okuplja kompanije s kojima sarađuje kako bi se pomoglo institutu.

On je podsetio da su se mnoge firme, pojedinci i država uključili u projekat sređivanja i opremanja ove ustanove, kako bi uslovi lečenja i boravka bili humaniji.

„Ovde se leče mališani iz čitave Srbije i oni su heroji u borbi s teškom bolešću. On njih možemo mnogo da naučimo i njihova energija daje nam snagu da radimo. Kada vidite kako se bore, niko od nas ne treba da ima izgovore da se posao ne uradi ili da se ne nađe način da im se pomogne“, istakao je Petronijević.

Donatori su i ovog puta bili „Fiesto” i „Nes komunikejšns”, u čije ime su, između ostalih, prisustvovali direktor Ivan Zekavica i Srđan Savić.

(Visited 90 times, 1 visits today)

You might be interested in