AIR FRANCE POKREĆE PROMOCIJU ZA PUTOVANJA TOKOM CELE GODINE

 BEOGRAD, 8. januar –  Avio-kompanija Air France odlučila je da već tradicionalno sve svoje putnike obraduje januarskom Oh LaLa Deals promocijom, tokom koje će povratne karte za putovanja iz Beeorda do preko sto  destinacija širom sveta biti ponuđene po jedinstvenim cenama. Uštedite planirajući putovanje unapred, jer karte kupljene na promociji mogu da se iskoriste od datuma kupovine pa sve do 10. decembra 2019. Promocija će trajati od 8. do 29. januara 2019.

Kompanija Air France je poznata po odličnim transatlantskim konekcijama, te je ova promocija idealna prilika za putnike iz Srbije da se upoznaju sa destinacijama u Severnoj i Južnoj Americi, kao što su Njujork, Los Anđeles, Majami, Havana, Bogota… Pored gradova, Južne i Severne Amerike, na akciji su još i destinacije u Evropi, Africi, Aziji, Indijskom okeanu i na Karibima.

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

  • Pariz već od 279 evra *
  • Čikago već od 499 evra
  • Njujork već od 499 evra
  • Los Anđeles već od 529 evra
  • Majami već od 529 evra
  • San Francisco već od 529 evra
  • Bogota već od 539 evra
  • Havana već od 531 evra
  • Sejšeli već od 649 evra
  • Johanesburg već od 529 evra **

 *period putovanja za Pariz je do 30. juna 2019.

**  U zavisnosti od destinacije, količina dozvoljenog prtljaga može da varira

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.
Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na linku

https://www.airfrance.rs/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/promo_ohlala.htm

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je: „U godini u kojoj se avioni Air France-a vraćaju u Srbiju, odlučili smo da našim vernim putnicima, kao i svima onima koji prvi put lete sa nama omogućimo da iskuse najviši nivo usluge i gostoprimstva, po kojima je Air France decenijama unazad prepoznatljiv. Pored kvaliteta usluge, Air France je postao prepoznatljiv i po OH LALA DEALS promocijama i sada već tradicionalno omogućavamo našim putnicima da otkriju neke od najzanimljivijih svetskih destinacija po pristupačnim cenama. Iz ovogodišnje ponude bih izdvojila Bogotu, glavni grad Kolumbije, države koja je dugo bila na lošem glasu, a koja je danas jedna od najzanimljivijih destinacija koja privlači turiste širom sveta.“

(Visited 58 times, 1 visits today)

You might be interested in