Српска вина и ракија на сајму у Дизелдорфу

Домаћи произвођачи вина и ракије наступиће на Међународном сајаму вина и алкохолног пића „ProWein“ у Дизелдорфу у Немачкој, од 15. до 17. маја, након две године паузе ове сајамске манифестације због пандемије корона вируса. 
У организацији Привредне коморе Србије и Развојне агенције Србије на српском националном штанду представиће се 14 излагача из наше земље, осам винарија и шест дестилерија. 
Посетиоцима сајма и потенцијалним ино-партнерима, вина и ракије ће представити „Винарија Тривановић“, „Винарија Алкесић“, „Доја/Tody”, „Винарија Виртус”, „Рубин”, „Темет“, „Винарија Чока Плус“, „ПП Ердевик“, као и „Промонт група“, „РБ Глобал“, „Јелички Дукат“, „Аков“, „Simex Original“ и „Вељко и синови 1994“.Учешће српских компанија на једној од најугледнијих међународних изложби вина и алкохолних пића у Европи, директно доприноси квалитетнијем позиционирању српских брендова и укупном извозу.Међународни сајам ProWein је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби вина и алкохолних пића у Европи, на којој се сусрећу дистрибутери и представници водећих малопродајних ланаца. Претходно одржан сајам посетило је више од 61.500 посетилаца из 142 земље.  Фото: Нина Мирковић

You might be interested in