Пријаве компанија за изложбу „Свемир“ на Експоу 2020 у Дубаију до 3. септембра


Привредници из сектора металске и електро индустрије, до 3. септембра могу да се пријаве за учешће у другој тематској недељи под називом „Свемир“, у оквиру представљања српске привреде на Светској изложби “Експо 2020 Дубаи“.
 
Фирме металског и електро сектора које се баве свемирским и авио технологијама, технологијама производње “мини” сателита (CubeSat), авио индустријом, иновацијама, као и технолошко-иновативни стартапови и привредна друштва у области развоја и истраживања у овим областима, могу да представе своје производе, повежу се са бизнис партнерима, током  недеље посвећене “Свемиру” (Space Week), која се одржава од 17. до 23. октобра на Светској изложби “Expo 2020 Dubai”. 
У оквиру организованог наступа обезбеђене су повластице за учеснике. 
Према пристиглим пријавама, на изложби ће бити представљени производно технолошки програми металског и електро сектора, међу којима су и иновативним производима – симулатор за астронауте, делови и опрема за авиоиндустрију, компоненте за медицинске уређаје и машине у области напредних технологија… За изложбу су заинтересоване и релевантне истраживачке и научне иституције које ће презентовати своје иновације и бити у прилици да пронађу потенцијалне кооперанте, добављаче, сараднике и инвеститоре из различитих земаља и континената.Присуство релевантних светских институција и произвођача у области свемирских технологија и авио индустрије на Светској изложби представља значајну прилику за наше компаније и институције да постану видљивије и успоставе сарадњу са великим системима као што су NASA, Европска свемирска агенција (ЕСА), SPACE X, BOEING. Представници компанија попуњавају пријавне формуларе које достављају најкасније до 3. септембра на мејл Удружења за металску и електро индустрију ПКС: metalska@pks.rs  

You might be interested in