Предузећа из Србије наступају на „Hannover Messe 2022“

Компаније из Србије учествоваће на Међународном сајму робних марки „Hannover Messe 2022“ у Немачкој од 30. маја до 3. јуна, након две године паузе ове сајамске манифестације због пандемије Ковид-19. Сајам у Хановеру одржава се дуже од 70 година и представља водећи технолошки сајам на тржишту Европе. 
Србију ће на два штанда у халама „Automation, Motion & Drives“ и „Engineered Parts & Solutions“, представљати компаније из области индустријске аутоматике, роботике и инжењеринга „Indas Automation” и „Init Technologies” из Новог Сада, затим, „Vesimpex“ и Сервотех из Београда, Перфом и Инломд Пласт из Пожеге, „Mecatech Industry” из Лапова, Термометал из Аде, ППТ Петолетка из Трстеника и Делта филтер из Ариља.  
Поред излагача на националном штанду Србије, самосталан наступ имаће још три домаћа предузећа из области енергетике, ФМТ Фабрика мерних трансформатора из Зајечара, „Comel” из Београда и Пламен из Инђије.На сајму је 2019. године учествовало више од 6.000 излагача из 98 земаља, а посетило га је 211.000 стручних посетилаца из више од 110 земаља.

You might be interested in